hur får man platt hår naturligt

hur får man platt hår naturligt

Man ska aldrig undervärdera kraften av håret – det är så viktigt för vår image och har stor betydelse för vår självförtroende. Med en sund och modemedveten livsstil är det dags att tänka på lite mer miljömedvetna alternativ till nästa hamprosa-look. Fyra av de bästa metoderna att platta håret utan plattång är: torkstrykning med luftflöde, inbundet inofixerat hår, sockerkrullar eller en babyblandare.

Torkstryskning med luftflöde är den vanligaste tekniken som används för att snabbt frisera håret utan att använda heta verktyg. För att uppnå spegling kan du applicera b alsam och mousse för att hålla håret på plats.

Inbundet inofixerat hår är ett annat alternativ som ger ett jämnt, glansigt resultat. För detta behöver du en tjock borste för att inbunda Börja från botten och arbeta dig gradvis uppåt. På så sätt kan du kontrollera hur hårt lockarna sitter.

Sockerkrullar är en utmärkt metod för en frisyr utan värme som är supereffektiv för att skapa fylliga, studsiga lockar. Allt du behöver är socker och lite vatten – blanda dem tills det bildar en pasta och applicera den på fuktigt hår.

Tips för att öka hårets volym

För att få ett hår med extra volym kan man testa olika tekniker som inte kräver en stor investering. Det första tipset är att tupera håret från hårbotten för att skapa mer fullhet. Genom att gnugga en kam fram och tillbaka vid rötterna så lyfter det upp håret från basen. Följ upp behandlingen med en spray för naturligare look. Glöm dock inte att undvika tupering där det kan synas, om du har slitet eller skadat hår.

Ett annat bra tips ligger i hur du använder din fön – gör det upp och ner istället för vinkelrätt mot axeln för bästa resultat. Kom dock ihåg att ta skyddande åtgärder innovative s, som exempelvis användning av v Slutligen är en babymixer perfekt för att ge en extra kick av volym till dina fina hårstrån. Den här tekniken kan göras med en borste med mjuka borstar och en fön. Börja med att svepa borsten genom basen av håret och rör dig sedan uppåt i sektioner. Se till att hålla fönet minst 15 cm från hårbotten när du arbetar; detta kommer att hjälper dig att undvika att bränna håret.

See also  vad är naturligt urval

Med några enkla steg och rätt produkter kan du få en perfekt platt frisyr utan att använda värmeverktyg. Se till att använda rätt stylingprodukter för din hårtyp för att uppnå önskad look.

Hårprodukter för att skapa fyllighet i håret

Hårprodukter som ger volym i håret är den mest lättillgängliga och effektiva metoden för att skapa fluffiga lockar och stora frisyrer. Först och främst är det viktigt att undvika nedtyngande och återfuktande produkter som kan sätta sig på hårbotten samt att inte använda torra schampon som ytterligare minskar chansen att få till volym. Om ditt hår redan är frissigt eller slitet, kan du använda ett vårdande schampoo och balsam istället. Nya Maria Nilas Volume Mousse är den perfekta produkten för tjockare lockar med extra mycket kropp i håret – den tynger inte ner håret som andra musslor ofta gör, utan skydd Om ditt hår är rakt kan du använda ett volymgivande spray för att uppnå önskad effekt. Dessutom skyddar ett leave-in-balsam ditt hår från värme och fukt samtidigt som det ger det mer fyllighet. Slutligen kommer en havssaltspray att definiera lockarna och hjälpa dem att hålla längre.

Sammantaget kan du med rätt tekniker och produkter lätt få platta lockar.

En annan metod för att få platta lockar är att använda olja. Olja som avokado, mandel eller kokosolja kan hjälpa till att skydda håret från värmeverktyg och ge det en slät finish. Börja är enkel: applicera bara en liten mängd olja i handflatorna, gnugga dem mot varandra och kör dem sedan genom hela håret. Du kan också använda en bred tandkam för att fördela oljan jämnt och se till att den absorberas ordentligt. När du har tillsatt oljan, föna håret på låg värme för en jämn finish.

See also  vad är natural cycles

Vad är nyttan med en lockkräm?

En lockkräm är ett utmärkt alternativ för vem som helst som har texturerat hår. Oavsett om du har naturligt lockigt hår som du vill strama upp eller rakt hår med voluminösa vågor, kommer en lämplig lockkräm för detta formulera att förse ditt hår med den rätta mängden vård och skydd för att uppnå snygga resultat. Det är viktigt att investera i en produkt av god kvalitet eftersom billiga produkter sannolikt kommer tynga ner och torka ut ditt hår. Lockkräm kommer att hjälpa till att ge struktur, stadga och glans till jeres hår men det är oklart huruvida det kan göra så mycket beroende på vilken typ En bra krullkräm ska vara lätt och lätt att arbeta med och definiera dina lockar utan att skapa en krispig yta.

För en lite extra lyxig behandling, älskar vi att applicera vår hårbottenskrubb tillsammans med vår Scalp Delight™ Scalp Massage Brush för att stimulera blodflödet och varsamt avlägsna döda hudceller och produktansamlingar.